e-Građani prijavnica za poduku

Početna strana » e-Građani prijavnica za poduku
e-gradjani
Sustav e-Građani omogućava pristup e-uslugama javnih institucija putem interneta. Mogu se dobiti izvodi iz matične knjige rođenih, vjenčanih, uvjerenja o prebivalištu, boravištu, prebivalištu, elektroničku radnu knjižicu, zapis o statusu studenta... Također, mogu se pregledati informacije o ocjenama djeteta u školi (e-dnevnik), laboratorijski nalazi, terapije, otvorene narudžbe za specijalističke preglede... Dostupno je preko pedeset usluga i taj se broj povećava.
 
Gradska knjižnica Zadar za korisnike knjižnice organizira besplatnu induvidualnu poduku osnvnog korištenja sustava e-Građani i aktivacije elektroničke osobne iskaznice (eOI). Za rezervaciju termina poduke potrebno je ispuniti prijavnicu na pultu knjižnice ili online prijavnicu u nastavku:
Odaberite vjerodajnice koje posjedujete. Vjerodajnica je sredstvo prepoznavanja vašeg elektroničkog identiteta i koristi se za prijavu u sustav e-Građani. Može biti korisničko ime i lozinka, bankovni token uređaj ili digitalni certifikat poput eOI. Ako ne posjedujete vjerodajnicu, u Fini možete zatražiti ePass ili mToken vjerodajnice.
CAPTCHA
Molimo da riješite ovaj jednostavan upit kako biste nam pomogli u obrani od spam-a.
2 + 3 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.