Zadar čita 2018.

Zadar cita 2018

Ove godine obilježavamo jubilarni, deseti po redu „Zadar čita“, manifestaciju poticanja čitanja koja se kroz godine profilirala kao jedna od prepoznatljivosti Gradske knjižnice Zadar i svih njenih partnera i suradnika.

Ove godine tema manifestacije je pismo. Pismo kao grafički oblik, pismo kao vidljivi oblik, pismo kao epistolarna forma, pismo kao sredstvo komunikacije, pismo kao način pisanja, oproštajno pismo… Kao i proteklih devet godina, pozivamo sve vrtiće, škole, knjižnice i druge ustanove te udruge i pojedince da nam se svojim programom pridruže i sudjeluju u manifestaciji „Zadar čita“.

Manifestacija će se održati od 12. do 17. ožujka 2018. godine, a svoje prijedloge programa možete dostaviti na obrascu u prilogu do 28. veljače 2018. godine na adresu elektroničke pošte: zadar.cita@gkzd.hr

Koordinatori programa u Gradskoj knjižnici Zadar su Matea Bakmaz (matea.bakmaz@gkzd.hr) i Milko Belevski (milko@gkzd.hr) kojima se možete obratiti oko bilo kakvih organizacijskih pitanja, putem elektroničke pošte ili na tel. 023/301-103.

Datoteka za preuzimanje: