kategorija: 
Organizator: 
Grad Zadar
Lokacija: 
MMD
datum/vrijeme: 
Subota, Travanj 15, 2023 - 09:00 to 13:00

Radionica na temu kreiranja sadržaja na društvenim mrežama koji će privući veći broj korisnika. Program radionice obuhvaća ove teme:

  1. Što je content - pojašnjavanje pojma, vrste i formata contenta i uloge komunikacijskih pillara
  2. Ton of voice - prvi korak u kreiranju identiteta brenda/osobe/udruge te primjeri korištenja u komunikaciji na kanalima društvenih mreža
  3. Copywriting - kako napisati tekst objave koji će potaknuti pažnju, interes, želju ili akciju
  4. Produkcija - upoznavanje s opcijama prilagođavanja video i image sadržaja unutar aplikacija društvenih mreža, kao i mogućnostima koje nudi besplatni alat za dizajniranje Canva.

Voditeljica radionice je Anica Pintur. Sudionici će biti uključeni u praktični rad i sudjelovati u zadatku za koji je potrebno imati svoje računalo, a poželjno je i da imaju otvorene privatne profile ili stranicu udruge na društvenim mrežama.

Za sudjelovanje je potrebno registrirati se na linku.

Radionica se organizira u sklopu projekta ''Izgradnja sustavne podrške organizacijama civilnog društva'' koji se provodi od 1. prosinca 2021. do 30. svibnja 2023. godine. Vrijednost projekta je 53.428,69 EUR-a uz 100% financiranje. Projekt sufinancira Europska unija iz Europskog socijalnog fonda, te Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske, a provodi ga ZOE Centar za unapređenje i razvoj zajednice kao nositelj projekta, uz Grad Zadar partnera na projektu.