kategorija: 
Organizator: 
Eko-Zadar
Lokacija: 
MMD
datum/vrijeme: 
Četvrtak, Studeni 23, 2023 - 10:00 to 12:30

Na radionici će biti obrađene sljedeće teme:

  • Obveze udruge tijekom godine
  • Obveze udruge u financijskom poslovanju
  • Obveze udruga koje vode dvojno knjigovodstvo
  • Gospodarska djelatnost udruge
  • Izvještavanje UO za hrvatske branitelje, udruge, demografiju i socijalnu politiku Zadarske županije za projekte u 2023.
  • Prijava projekata UO za hrvatske branitelje, udruge, demografiju i socijalnu politiku Zadarske županije u 2024. u novom sustavu

Udrugama koje imaju potrebu izraditi određeni dokument potreban u radu udruge bit će pružena pomoć. Potrebno je kod prijave navesti o kojem dokumentu udruge je riječ.

Prijave na [email protected] i 091 20 85 696 do 22. studenog 2023.

Radionicu vodi Nives Rogoznica, udruga „Eko-Zadar“.

Radionica se održava u sklopu projekta „Zelena transformacija – građanska participacija“ čiji je nositelj udruga „Eko-Zadar“. Projekt, ukupne vrijednosti 1.000,00 EUR financira Zadarska županija, Upravni odjel za hrvatske branitelje, udruge, demografiju i socijalnu politiku.

Projekt je financiran  temeljem javnog poziva za prijavu programa i projekata udruga za dodjelu financijske potpore u okviru raspoloživih sredstava Proračuna Zadarske županije za 2023. godinu na poziciji Upravnog odjela za hrvatske branitelje,  udruge, demografiju i socijalnu politiku – područje promicanja vrijednosti Domovinskog rata i antifašističke borbe, promicanje vrijednosti građanskih inicijativa, Ustavom zajamčenih ljudskih prava i temeljnih sloboda.