Anita Moorjani autorica je knjige Ponovno rođena (u originalu Dying to Be Me), u kojoj opisuje svoj život od djetinjstva pa do obolijevanja od zloćudne bolesti, iskustvo kliničke smrti i ozdravljenje. Knjiga je autobiografski prikaz čudesnog iscjeljenja karcinoma u zadnjem stadiju.

Ona opisuje svoje iskustvo izlaska iz tijela, putovanje „na drugoj strani“ i komunikaciju s duhovnim bićima. Najvažniji je dio priče opisivanje kako je nakon povratka u fizičko tijelo u kratkom vremenu doživjela potpuno ozdravljenje, iako ju je na neki način liječnik već „otpisao“.

Anita u svojoj knjizi ističe koliko je važno živjeti autentičan život, biti oslobođen straha i voljeti sebe. Njezina poruka naglašava duhovne aspekte iscjeljenja te kako promjena unutarnjeg stanja uma može imati značajan utjecaj na fizičko zdravlje.

Ova knjiga može svima pružiti savjete kako živjeti zdrav život, a onima koji su bolesni dati nadu da je izlječenje uvijek moguće i kada se radi o najtežim oblicima bolesti. Danas je Anita motivacijska govornica koja nadahnjuje mnoge porukama ljubavi i jedinstva. Uči nas kako odbaciti strah od smrti i živjeti život punim plućima.

Na hrvatskom jeziku knjigu možete čitati u prijevodu Anke Munić.

Priredila: Biserka Nora Kulaš (19. siječnja 2024.)

Naslovnica
Priredio/la: