Zadar čita 2019 - prijava programa

No

Gradska knjižnica Zadar i ove godine organizira manifestaciju „Zadar čita“ pod motom „Ni pet ni šest nego jedanaesti Zadar čita“. Tema ovogodišnje manifestacije je broj.

Znamo kad je prvi prvog, tko je Broj jedan i što je pet do dvanaest, znamo kad je nešto za pet, nešto za deset, a nešto „jedan kroz jedan“. Znamo što je Orwellova „osamdesetčetvrta“, Clarkeova dvijetisućeprva, kao i da je Jules Verne isplanirao put oko svijeta u 80 dana. Zašto je Heller rekao baš Kvaka 22, zašto su baš Tri prašćića i 101 Dalmatinac, zašto 451 Fahrenheit ili Sto godina samoće.

Ove godine manifestacija će se održati od 25. do 30. ožujka, a svoje prijedloge programa možete dostaviti na obrascu u prilogu do 28. veljače 2019. godine na adresu elektroničke pošte: zadar.cita@gkzd.hr

Koordinatori programa u Gradskoj knjižnici Zadar su Matea Bakmaz (matea.bakmaz@gkzd.hr) i Ante Kolanović (ante.kolanovic@gkzd.hr) kojima se možete obratiti oko bilo kakvih organizacijskih pitanja, putem elektroničke pošte ili na tel. 023/301-103.

 

Datoteka za preuzimanje: