"Čitaj mi!" u DV "Radost" - područni objekt "Grigor Vitez"

Početna strana » "Čitaj mi!" u DV "Radost" - područni objekt "Grigor Vitez"
Organizator: 
Gradska knjižnica Zadar
Dječji vrtić "Radost"
datum/vrijeme: 
Četvrtak, Listopad 10, 2013 - 17:00 to 17:15

Kako bi poruka nacionalne kampanje Čitaj mi! o važnosti čitanja djeci od najranije dobi stigla do što većeg broja roditelja, Gradska knjižnica Zadar udružuje snage s dječjim vrtićima Grada Zadra. S obzirom da su roditeljski sastanci u dječjem vrtiću vrijeme kada su roditelji otvoreni za savjete u pogledu odgoja djece, djelatnice Dječjeg odjela pripremile su kratko izlaganje u kojem podsjećaju roditelje zbog čega je važno čitati djeci, kako će prepoznati kvalitetnu slikovnicu za pojedinu dob djeteta, što sve mogu pronaći na Dječjem odjelu (razne vrste slikovnica, popularno-znanstvene knjige prilagođene dobi djeteta, društvene igre, lego kockice...) itd. Ovaj oblik suradnje s vrtićima temelji se na programu "Knjiga 'mjesto dude" Gradske knjižnice Rijeka.


Roditelje pozivamo da upišu svoje dijete u Knjižnicu kako bi omogućili zbližavanje djece s knjigom i čitanjem od najranije dobi i osigurali im rast i razvoj u kulturnom okruženju.

Knjižničarka Dječjeg odjela izlaganje će održati u DV Radost - područnom objektu Grigor Vitez roditeljima starije jasličke skupine u četvrtak, 10. listopada u 17 sati.