Godišnje izvješće (Gradska knjižnica Zadar)

Godišnje izvješće (Gradska knjižnica Zadar)
ISSN: 2459-8216 (Online)
 
Gradska knjižnica Zadar 
ISSN: 2459-6051 (Tisak)
 
Izdavač: Gradska knjižnica Zadar, Zadar 
Za izdavača: Doroteja Kamber-Kontić 
Urednik: Mladen Masar 
Fotografije: Arhiva Gradske knjižnice Zadar

Arhiva godišnjih izvješća

Početna strana » Arhiva godišnjih izvješća

Godišnje izvješće Gradske knjižnice Zadar za 2019. godinu

Godišnje izvješće Gradske knijžnice Zadar od 2015. godine objavljuje se u formatu e-knjige (epub i mobi). Za čitanje u epub formatu možete koristiti iBooks (za uređaje na iOS-u kao iPad ili iPhone), za čitanje na računalu preporuča se Adobe Digital Editions. Format mobi namijenjen je čitanju na Kindle-u (Amazon). Popis događanja za 2019. godinu.

Datoteka za preuzimanje:

Godišnje izvješće Gradske knjižnice Zadar za 2018. godinu

Godišnje izvješće Gradske knijžnice Zadar od 2015. godine objavljuje se u formatu e-knjige (epub i mobi). Za čitanje u epub formatu možete koristiti iBooks (za uređaje na iOS-u kao iPad ili iPhone), za čitanje na računalu preporuča se Adobe Digital Editions. Format mobi namijenjen je čitanju na Kindle-u (Amazon). Popis događanja za 2018. godinu.

Datoteka za preuzimanje:

Godišnje izvješće Gradske knjižnice Zadar za 2017. godinu

Godišnje izvješće Gradske knijžnice Zadar od 2015. godine objavljuje se u formatu e-knjige (epub i mobi). Za čitanje u epub formatu možete koristiti iBooks (za uređaje na iOS-u kao iPad ili iPhone), za čitanje na računalu preporuča se Adobe Digital Editions. Format mobi namijenjen je čitanju na Kindle-u (Amazon). Popis događanja za 2017. godinu.

Datoteka za preuzimanje:

Stranice