Jim Kwik - Mozak bez granica

Naslovnica

Možda je knjiga Jima Kwika Mozak bez granica baš ona knjiga koja vam je potrebna da biste se ostvarili uz pomoć svih svojih potencijala, ali, eto, ne ide vam od ruke? Možda je razlog tome u načinu razmišljanja, motivaciji i metodama kojima se koristite, u vašoj usredotočenosti? Možda je krivac suvremeno digitalno doba u kojem smo zatrpani bujicom informacija, nedostatkom pažnje i pamćenja, ponuđenim zaključcima? Prema Kwiku tri su ključa za postizanje života bez ograničenja: razmišljanje, motivacija i upotreba ispravne metode.

Wim Hof - Metoda Wim Hof

Naslovnica

Kako se povezati sa svojom duhovnom prirodom, prevladati bolesti, poboljšati svoje mentalno i fizičko stanje, živjeti zdravim i ispunjenim životom? Metode za ostvarenje navedenoga daje nam Nizozemac Wim Hof, poznat kao Ledeni Čovjek. U svojoj knjizi govori o djetinjstvu, odrastanju, teškim životnim izazovima, a ona je ujedno i priručnik kako obogatiti svoj život ostvarenjem navedenoga.

Karl Ruhmann - Pikule ciglene boje

Naslovnica

Roman Pikule crvene boje priča je o odrastanju neimenovanog dječaka u neimenovanoj zemlji, smještenoj iza željezne zavjese, šezdesetih godina prošloga stoljeća.

U malenu kuću neprestano su svraćali muškarci. Imali su brkove i šešir i mami su postavljali neobična pitanja, poneka na jeziku koje je dijete s njom dijelilo, katkada na jeziku kojim su govorili svi drugi. Kada bi otišli, mamine su ruke bile hladne, a njezine priče za laku noć vrlo kratke.

Jordan B. Peterson – Izvan reda: još 12 pravila za život

Naslovnica

Nakon prve uspješnice „12 pravila za život“, autor Jordan B. Peterson donosi nastavak pod naslovom „Izvan reda“ u kojem ovaj klinički psiholog i sveučilišni profesor upućuje na još dvanaest životnih pravila koja nude načela i primjere pomoću kojih se može stvoriti ravnoteža između kaosa i reda u životu, a vodeći se mišlju kako nismo od svijeta, ali živimo u svijetu.

Stranice