Nadolazeći tjedan u centar zbivanja smješta naš Ogranak Arbanase. U čast pokojnog profesora Aleksandra Stipčevića, a na inicijativu Mjesnog odbora Arbanasi i uz potporu Grada Zadra i Gradske knjižnice Zadar, Ogranak Arbanasi od sada nosi ime „Gradska knjižnica Zadar, Ogranak Aleksandra Stipčevića – Arbanasi“., svojim dugogodišnjim radom i zauzimanjem za knjižnice i knjižničarsku struku, pokojni profesor Stipčević to zaslužuje.

Sljedeći tjedan obilježavaju se Dani Gospe Loretske popraćeni bogatim programom. Društvo zadarskih Arbanasa u Ogranku Aleksandra Stipčevića – Arbanasi organizirat će brojna događanja tijekom cijelog tjedna, a u Gradskoj loži moći ćete sudjelovati u programu Kulturno-umjetničke udruge ''Vicko Zmajević'' Zadar – Arbanasi. Programe možete vidjeti na priloženim plakatima.

Također, ovim putem vas pozivamo na predstavljanje knjige,naše kolegice, Lucije Perović pod naslovom „Župna crkva Gospe Loretske u zadarskim Arbanasima“, koje će se održati 6. svibnja 2017. godine s početkom u 19 sati u dvorani samostana Školskih sestara Franjevki u Arbanasima.

Lokacija: 
Tags: