Edukativne slikovnice: Pustolovine galeba Marka

Početna strana » Edukativne slikovnice: Pustolovine galeba Marka

Edukativne slikovnice u sklopu serijala Pustolovine galeba Marka po parkovima Hrvatske spoj su zanimljive i zabavne fabule i edukativnih elemenata kroz koji djeca uče o prirodnim vrijednostima i simpatičnim stanarima naših nacionalnih parkova i parkova prirode.

Unutar serijala Pustolovine galeba Marka po parkovima Hrvatske bit će predstavljene prve tri slikovnice koje opisuju pustolovine galeba Marka u Parku prirode Telašćica, Parku prirode Vransko jezero i Nacionalnog parku Krka. Uz spomenute slikovnice, bit će predstavljena i slikovnica Prijateljstvo iz morskih dubina izrađena unutar serijala Čudesni svijet Kornatskog otočja.

Osim na hrvatskom, tiskane su i na engleskoj jeziku te predstavljaju simpatičan suvenir koji gosti naših zaštićenih područja rado nose sa sobom.

Pored autorice Martine Markov i ilustratorice Ivane Grimani, o vrijednosti ovih edukativnih slikovnica i sličnih materijala u svrhu edukacije i promocije govorit će Milena Ramov, stručna voditeljica Parka prirode Telašćica i Danijel Katičin, ravnatelj Parka prirode Vransko jezero.

 

Organizator: 
Gradska knjižnica Zadar
Lokacija: 
MMD
Datum: 
Utorak, Prosinac 10, 2019 - 19:00 to 20:30