Klub čitatelja na izletu

Početna strana » Klub čitatelja na izletu
Tko kaže da čitati znači biti statičan i osamljen? Čitateljski klub 1 uživa u druženju, pa i u putovanju. Bili smo u Biogradu i još prije povratka počeli smo planirati nova putovanja.
Tko kaže da je sav svijet zao i sebičan? Članovi našeg kluba ne priznaju stereotipe, domaćini su bili gostoljubivi i otvoreni, pa imamo sve argumente za vedro gledanje u nastavak priče.
Ovim je riječima s nama podijelila dojmove jedna od članica Kluba čitatelja za odrasle zvanog Jedan nakon izleta u Biograd i nakon održanog sastanka u Gradskoj knjižnici Biograd na moru.
 
Podsjetimo: klub čitatelja omogućuje čitateljima da slobodno i otvoreno komentiraju, kritiziraju, pohvaljuju pročitane knjige - da jednostavno i iskreno s drugima podijele što misle o onome što su pročitali...
 
Č.K. 1 je "otvoren za sve, besplatan, divan, vesel i topal" kaže njegov voditelj Želimir Periš. Klub se sastaje svaki posljednji ponedjeljak u mjesecu i čita različite nezaboravne i nezaobilazne naslove svjetske književnosti. Članova ima dosta, ali spremni su dovući stolicu za još jednog do dva čitatelja više. Kontakt i više informacija na FB stranici: "Čitateljski klub Jedan".