Radionica o prevenciji nasilja

Početna strana » Radionica o prevenciji nasilja

kategorija:

Organizator: 
Sveučilište u Zadru, Odjel psihologije
Lokacija: 
MMD
datum/vrijeme: 
Četvrtak, Veljača 18, 2016 - 15:00 to 17:45
Studenti Odjela za psihologiju Sveučilišta u Zadru koji su odslušali kolegij Prevencija nasilja u bliskim vezama demonstrirat će neke aktivnosti koje se izvode u sklopu standardnih radionica o prevenciji nasilja u vezama mladih. Radionice se izvode u sklopu programa aktivnosti Odjela za psihologiju u Tjednu psihologije, koji se u cijeloj RH obilježava u razdoblju 15.-21.02.2016. 
Iako su sadržaji radionica prilagođeni prvenstveno mladima (naročito učenicima završnih razreda srednje škole), ove će radionice biti otvorenog tipa pa u njima mogu sudjelovati svi koji su zainteresirani. Planirane su dvije radionice (svaka po 45 minuta), koje počinju na puni sat: 1. radionica u 15:00 i 2. radionica u 16:00. Sudionici radionica moći će sudjelovati i na tribini o problemima nasilja i njegove prevencije, koja će početi u 17:00.
Detaljnije informacije o radionicama i tribini bit će objavljene na web i facebook stranici Odjela za psihologiju do 15.02.2016. Zainteresirani se mogu prijaviti za sudjelovanje u jednoj ili objema radionicama, prema vlastitom odabiru.
 
Nositeljica aktivnosti: izv.prof.dr.sc. Vera Ćubela Adorić, Odjel za psihologiju Sveučilišta u Zadru
Sudjeluju: Anastazija Galac, Stefanie Karlović, Gabrijela Mikelić, Mislav Sudić, Lucija Šestan (studenti Odjela za psihologiju) i Antonia Livljanić, mag.psych.