What can be done to Create new Businesses in Croatia?

Početna strana » What can be done to Create new Businesses in Croatia?

kategorija:

Organizator: 
Eko Zadar
Odjel za ekologiju, agronomiju i akvakulturu Sveučilišta u Zadru
Lokacija: 
MMD
datum/vrijeme: 
Srijeda, Ožujak 16, 2016 - 18:00 to 19:30
Odjel za ekologiju, agronomiju i akvakulturu Sveučilišta u Zadru u suradnji s Udrugom „Eko-Zadar“ organizira predavanje pod naslovom „What can be done to Create new Businesses in Croatia?“, („Što se može napraviti kako bi se stvorili novi poslovi u Hrvatskoj?“ koju će voditi dr. Robert Jay Wilder, cijenjeni edukator i zagovornik eko-poduzetništva i održivih inovacija. 
Putem ovog predavanja, dr. Robert J. Wilder će predstaviti načine na koji je povezao more, okoliš, čistu energiju i održivost u razvoju novih tvrtki globalnog dosega. 
Kao pedagog i savjetnik na temu mora i pomorstva, mnogo puta je posjetio hrvatsku obalu i prepoznao ju kao obećavajuću platformu za stvaranje novih poduzetničkih pothvata orijentiranih na more. Svoje iskustvo putem predavanja želi podijeliti s polaznicima koji će imati priliku raspravljati o poduzetničkim pothvatima te razmijeniti ideje o start-up planovima i srodnim financijskim strukturama i strategijama. 
Predavanje je usmjereno prema različitim korisnicima, od industrije, malih i srednjih poduzetnika Zadra i zadarskog arhipelaga, do udruga i tijela vlasti.
Predavanje će biti na engleskom jeziku, uz prevođenja po potrebi.