Organizator: 
Prirodoslovno grafička škola
Lokacija: 
Ogranak Grad
datum/vrijeme: 
Srijeda, Lipanj 14, 2023 - 17:00 to 19:00

Predstavljanje knjige/zbornika radova "U potrazi za izgubljenim velikanima" nastalih u projektu SKRIPKO - Strip i Knjiga za Razvoj Interesa i Potencijala Književnog Obogaćenja i Znanosti.
Radovi su nastali nakon provedenih istraživačkih radionica koje su provodili učitelji sa svojim učenicima. Ideja iza radionica je bila pružiti učenicima alate i prostor za istraživanje o izabranom velikanu ili velikanki iz svog rodnog kraja smještajući ga u širi prostorno-vremenski okvir analizirajući njegov život i djelo. Učenici su uključeni u svim kreativnim fazama projekta pa čak i u završnoj koja pokriva pripremu promidžbenih materijala i moderni menadžment, odnosno plan i agendu promocije projektne knjige (zbornika učeničkih radova) i to u realnom i digitalnom svijetu u kojemu će učenici sami osmisliti kampanju za promociju vlastitih rezultata projekta.

Nositelj projekta:
Udruga "Mala filozofija"
Projektni partneri:
OŠ Slakovci, OŠ Frana Krste Frankopana, Osijek,  OŠ Pučišća, OŠ Josipa Pupačića, Omiš, OŠ Vis, Prirodoslovno-grafička škola Zadar, Škola primijenjenih umjetnosti i dizajna Pula.