CCUSA programi su namjenjeni za sve studente (i redovne i izvanredne) do 29 godina koji ljeto žele provesti radeći, usavršavajući engleski i putujući diljem Amerike. CCUSA ima sjedište u San Franciscu, a ured u Hrvatskoj postoji posljednjih 10 godina.                        Svake godine na programima sudjeluje oko 300-njak studenta iz Hrvatske. Postoje 2 programa:
• Camp Counselors USA – rad sa djecom u sportskim kampovima u kojima se mogu podučavati razni sportovi, sviranje glazbala, dramski i likovni programi, fotografija... (na ovaj program se mogu javiti i osobe koje imaju završen Fakultet, a u radnom su odnosu)
• Work Experience USA – sezonski rad u trgovinama, resortovima, plažama, casinima, restoranima, barovima, nacionalnim i zabavnim parkovima...
Programi su sponzorirani od strane State Departmenta i uz veliku podršku i pomoć US Ambasade – Konzularnog odjela u Zagrebu.
Provedi i ti drugačije ljeto, na drugom kontinentu radeći nešto drugo, upoznajući druge ljude i radeći nešto sasvim drugačije. Provjeri popis informativnih sastanaka na www.ccusa.com prijavi se i provedi najbolje ljeto u životu!
Vice konsul Todd Bullock - intervju za HTV i Večernji list povodom predavanja CCUSA programa

 Vice Consul Todd Bullock giving an interview for HTV and Vecernji list before a presentation on education, travel  and work opportunities in the U.S. and the visa issuing process at the American Corner Zadar on March 10, 2008

Kategorija događanja: